shadow


Topkwaliteit Pop-Up beurswanden/presentatiewanden


Wij leveren alleen topkwaliteit pop-up beurswanden en presentatiewanden aan, voorzien van hoogwaardige systemen en hoge kwaliteit PVC film met krasvast laminaat. Onze (indoor) banners worden NIET geleverd met goedkope bisonyl zeildoek, maar met een zeer hoge kwaliteit PVC film die kaarsrecht in het systeem staat. Onze beurswanden zullen niet naar binnen krullen, scheef staan, voorover leunen, etc. 
De systemen zijn eenvoudig en snel op te zetten door de lichtgewicht en stevige behuizing van aluminium. Er wordt kleurecht geprint op de hoogste resolutie waarbij uw aangegeven PMS kleuren worden gerespecteerd. Daarnaast krijgt u bij alle pop-up wanden gratis halogeen lampen t.w.v. € 39,50 per stuk. Tenslotte krijgt u van ons 1 jaar garantie op het systeem!

Zipp-Up beurswanden
De Zipp Up beurswanden (ook wel bekend als Waveline, Tru-Fit of Tension Frame) kan in minder dan vijf minuten worden opgezet. Het systeem is superlicht door gebruik van holle aluminium buizen. Het hoge kwaliteit textieldoek, voorzien van uw artwork, wordt door middel van een stevige ritssluiting om het aluminium frame gespannen. Dit garandeert een strakke uitstraling en optimale presentatie van uw exposure. Door het gebruik van de ritssluiting en het aluminium frame is deze beurswand binnen 5 minuten opgezet! Verkrijgbaar in 3 formaten en geleverd inclusief doek met enkelzijdige High Resolution sublimatie print. Uiteraard krijgt u ook op dit systeem 1 jaar garantie.

Nieuw in het assortiment: Budget Fabric Beurswanden
De Budget Fabric Beurswand is een aluminium frame met klittenband constructie, waarop razendsnel een doek bevestigd kan worden en eenvoudig is te vervangen. Ondanks het lichtgewicht frame staat de beurswand stabiel op de grond. Verkrijgbaar in twee maten, geleverd inclusief doek met enkelzijdige High Resolution Sublimatie print. Zelfs op dit budget systeem krijgt u 1 jaar garantie!


shadow

Klantenservice
streeptelefoonnummer +31 (0)76 - 50 211 20
Wij staan u graag te woord
streepmeest gestelde vragenMeest gestelde vragen
Snel antwoord op uw vraag
streepeigen contactpersoon Eigen contactpersoon
Persoonlijke orderbegeleiding
streepopeningstijden Openingstijden
ma - vr 09.00 - 17.30 uur
beurswanden-presentatiewanden.nl/ Beoordeling door klanten: 10 /10 384 beoordelingen
Onze voordelenstreep lage prijzen Lage prijzen
Spoedlevering Gratis verzending in NL/BE
Spoedlevering Spoedlevering mogelijk
Superscherp geprint Hoge Resolutie Full Color print
Superscherp geprint Topkwaliteit krasvast PVC
persoonlijke orderbegeleiding Persoonlijke orderbegeleiding
gratis bestandscontrole Gratis bestandscontrole
blanco verzending mogelijk Blanco verzending mogelijk

Deel deze pagina